Voorzitter van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch

Onderzoeken naar de BeNeLiga zijn logisch volgens de nieuwe voorzitter van de KNVB. Just Spee begrijpt dat de voetbalbond de mogelijkheden bekijkt hoe ze de achterstand op de top vijf voetbalcompetities kunnen verkleinen.

Spee staat achter de clubs uit Nederland en België om een nieuw plan te bedenken om weer aan te haken bij de top van het voetbal. Hij snapt dat er nagedacht moet worden over de toekomst van de Eredivisie en de Pro League.

Wel geeft Spee aan dat de KNVB en de KBVB niet de initiatiefnemers zijn in het onderzoek. Zes Nederlandse en vijf Belgische clubs zijn enige tijd geleden bij elkaar gekomen om een gezamenlijke toekomst te bespreken.

Spee vindt het daarbij belangrijk dat ook de voetbaltechnische kant van het verhaal positief moet zijn, ook naar de lagere niveaus. In de eerste twee onderzoeksrapporten is voornamelijk gekeken naar de financiële kant.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 27-02-2020 10:29 | Bijgewerkt op: 27-02-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageer op 'Voorzitter van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch'


Meer reacties tonen


Deel 'Voorzitter van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Nieuwe voorzitter van de KNVB, Just Spee, vindt onderzoek naar de BeNeLiga logisch. De bond kijkt hoe ze het gat met andere competities kunnen verkleinen.


Over de auteur van 'Voorzitter van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.