Voorzitter Spee van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch

Onderzoeken naar de BeNeLiga zijn logisch volgens de nieuwe voorzitter van de KNVB. Just Spee begrijpt dat de voetbalbond de mogelijkheden bekijkt hoe ze de achterstand op de top vijf voetbalcompetities kunnen verkleinen.

Spee staat achter de clubs uit Nederland en België om een nieuw plan te bedenken om weer aan te haken bij de top van het voetbal. Hij snapt dat er nagedacht moet worden over de toekomst van de Eredivisie en de Pro League.

Wel geeft Spee aan dat de KNVB en de KBVB niet de initiatiefnemers zijn in het onderzoek. Zes Nederlandse en vijf Belgische clubs zijn enige tijd geleden bij elkaar gekomen om een gezamenlijke toekomst te bespreken.

Spee vindt het daarbij belangrijk dat ook de voetbaltechnische kant van het verhaal positief moet zijn, ook naar de lagere niveau's. In de eerste twee onderzoeksrapporten is voornamelijk gekeken naar de financiële kant.

 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-02-2020 10:29 | Bijgewerkt op: 27-02-2020 | Door: Patrick

Reageer op 'Voorzitter Spee van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch'


Meer reacties tonen


Deel 'Voorzitter Spee van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Nieuwe voorzitter van de KNVB, Just Spee, vindt onderzoek naar de BeNeLiga logisch. De bond kijkt hoe ze het gat met andere competities kunnen verkleinen.