WK 2022 nieuws

Hieronder staat het laatste nieuws over de BeNeLiga.

De ongewone carrières van profvoetballers 14-10-2021 - Een carrière als profvoetballer duurt niet lang. Eens hij niet meer kan meedraaien in het profcircuit begint een voetballer aan zijn tweede carrière. Lees verder »
Waarschijnlijk geen BeNeLiga maar een gezamenlijk bekertoernooi 23-09-2021 - Waarschijnlijk komt er geen BeNeLiga op de korte termijn, maar wel een gezamenlijk bekertoernooi voor Nederland en België; de BeNeCup. Lees verder »
Hoe kies je het beste online sportsbook? 09-08-2021 - Het vinden en kiezen van het beste online sportsbook is noodzakelijk als je je hebt voorgenomen om deel te nemen aan sportweddenschappen. Lees verder »
Waarschijnlijk geen BeNeLiga door de komst van de NL League 18-07-2021 - Door de komst van de NL League gaat de BeNeLiga voorlopig niet meer door. Plannen voor de nieuwe competitie met België en Nederland worden opgeborgen. Lees verder »
Mogelijk geen BeNeLiga maar hervorming van Eredivisie 20-04-2021 - Nederlandse clubs zien liever dat de Eredivisie hervormd wordt, dan dat de BeNeLiga doorgang vindt. Deze geruchten zijn echter nog niet officieel bevestigd. Lees verder »
Alle Belgische voetbalclubs staan achter het idee van een BeNeLiga 16-03-2021 - Alle Belgische clubs staan unaniem achter het idee van een BeNeLiga. De Pro League zal een actieve rol innemen ten gunste van de gezamenlijke competitie. Lees verder »
Projectmanager BeNeLiga roept overige 28 clubs bijeen 09-10-2020 - De projectmanager van de BeNeLiga heeft de overige 28 clubs uit Nederland en België bijeengeroepen om uitleg te geven over de nieuwe voetbalcompetitie. Lees verder »
Projectmanager aangesteld voor concretisering plannen BeNeLiga 28-08-2020 - Er is een projectmanager aangesteld voor concretisering van de plannen voor de BeNeLiga. De tv-gelden kunnen oplopen tot 400 miljoen euro. Lees verder »
Clubs bijgepraat over 3e fase van het onderzoek naar de BeNeLiga 13-06-2020 - Clubs uit België en Nederland worden bijgepraat over de resultaten van de derde fase van het onderzoek naar de gezamenlijke competitie, de BeNeLiga. Lees verder »
Voorzitter Spee van KNVB vindt onderzoek naar BeNeLiga logisch 27-02-2020 - Nieuwe voorzitter van de KNVB, Just Spee, vindt onderzoek naar de BeNeLiga logisch. De bond kijkt hoe ze het gat met andere competities kunnen verkleinen. Lees verder »