Projectmanager BeNeLiga roept overige 28 clubs bijeen

De projectmanager van de BeNeLiga heeft de overige voetbalclubs uit Nederland en België bijeengeroepen. Bert Habets heeft aan 28 clubs uitgelegd wat de gedachte achter de nieuwe gezamenlijke competitie is.

11 clubs behoren tot de initiatiefnemers en hebben al een aantal onderzoeken laten uitvoeren. Nu de plannen verder zijn ontwikkeld, worden ook de overige clubs bijgepraat. Habets probeert begrip te kweken, uitleg te geven en te informeren.

Volgens Habets waren de clubs kritisch, maar met een positieve ondertoon. Nederland en België moeten samen gaan optrekken tegen het 'internationale voetbalgeweld'.

Uit de gesprekken is naar voren gekomen dat geen van de landen Europese tickets wil inleveren, dus de BeNeLiga zet nog steeds in op 10 plaatsen op de Europese toernooien.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 09-10-2020 16:00 | Bijgewerkt op: 09-10-2020 | Door: Patrick

Reageer op 'Projectmanager BeNeLiga roept overige 28 clubs bijeen'


Meer reacties tonen


Deel 'Projectmanager BeNeLiga roept overige 28 clubs bijeen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De projectmanager van de BeNeLiga heeft de overige 28 clubs uit Nederland en België bijeengeroepen om uitleg te geven over de nieuwe voetbalcompetitie.