Manager aangesteld voor concretisering plannen BeNeLiga

Vandaag zijn de bestuurders van 11 topclubs uit België en Nederland in Eindhoven bij elkaar gekomen om te praten over de toekomst van de BeNeLiga.

Onderzoeksbureau Deloitte heeft in een derde onderzoek aangetoond dat de tv-inkomsten tot wel €400 miljoen kunnen bedragen. Dit betekent een forse vooruitgang voor de landen.

De aangesloten clubs zijn positief en geven het onderzoek een vervolg. Bert Habets is aangesteld als projectmanager om de plannen verder te concretiseren. Er zijn namelijk nog een aantal grote vragen die beantwoord moeten worden.

De grootste vragen worden gesteld aan de UEFA: gaan zij akkoord met een gezamenlijke landencompetitie en hoeveel Europese tickets krijgt de BeNeLiga?

Eind dit jaar worden de resultaten verwacht.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 28-08-2020 18:00 | Bijgewerkt op: 28-08-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageer op 'Manager aangesteld voor concretisering plannen BeNeLiga'


Meer reacties tonen


Deel 'Manager aangesteld voor concretisering plannen BeNeLiga'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Er is een projectmanager aangesteld voor concretisering van de plannen voor de BeNeLiga. De tv-gelden kunnen oplopen tot 400 miljoen euro.


Over de auteur van 'Manager aangesteld voor concretisering plannen BeNeLiga'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.