Clubs bijgepraat over 3e fase van onderzoek naar BeNeLiga

De derde fase van het onderzoek naar de haalbaarheid van de BeNeLiga is bijna afgerond. De clubs worden binnenkort bijgepraat over de resultaten van het onderzoek.

Onderzoeksbureau Deloitte heeft de haalbaarheid van de nieuwe voetbalcompetitie onderzocht, waarbij de eerste twee fases positief zijn ontvangen. 

Tijdens de derde fase van het onderzoek naar de gezamenlijke competitie tussen België en Nederland kwamen de financiële en juridische gevolgen aan bod. Een gedetailleerde uitwerking van de uitkomsten wordt de komende week aan de clubs voorgelegd. 

De verwachting is dat eind augustus 2020 een uitgewerkt plan gepresenteerd gaat worden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 13-06-2020 14:00 | Bijgewerkt op: 13-06-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageer op 'Clubs bijgepraat over 3e fase van onderzoek naar BeNeLiga'


Meer reacties tonen


Deel 'Clubs bijgepraat over 3e fase van onderzoek naar BeNeLiga'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Clubs uit België en Nederland worden bijgepraat over de resultaten van de derde fase van het onderzoek naar de gezamenlijke competitie, de BeNeLiga.


Over de auteur van 'Clubs bijgepraat over 3e fase van onderzoek naar BeNeLiga'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.