BeNeLiga voetbalcompetitie al binnen aantal seizoenen

De BeNeLiga zou er volgens de voorzitter van Club Brugge al binnen een paar jaar kunnen komen. Bart Verhaeghe ziet grote voordelen in een gezamenlijke voetbalcompetitie tussen België en Nederland.

De BeNeLiga wordt als één competitie voor Nederlandse en Belgische topclubs sterker, waarmee men weer aansluiting krijgt op de grote Europese competities. Spanje, Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk zijn de top 5, en de BeNeLiga moet stevig op de 6e plaats komen te staan.

Verhaeghe voorspelt dat de nieuwe voetbalcompetitie er al binnen een aantal seizoenen kan zijn. De uitzendrechten van Fox-sports lopen in Nederland pas in 2024 af, waardoor een gezamenlijke competitie nog even op zich moet laten wachten.

Vrijdag 25 oktober schuiven diverse partijen weer aan tafel om te overleggen over de toekomst van de BeNeLiga.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 23-10-2019 14:30 | Bijgewerkt op: 23-10-2019 | Door: Patrick de Graaf


Reageer op 'BeNeLiga voetbalcompetitie al binnen aantal seizoenen'


Meer reacties tonen


Deel 'BeNeLiga voetbalcompetitie al binnen aantal seizoenen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De BeNeLiga zou er al binnen een paar jaar kunnen komen. Eén gezamenlijke, sterkere voetbalcompetitie tussen Nederland en België is een kwestie van tijd.


Over de auteur van 'BeNeLiga voetbalcompetitie al binnen aantal seizoenen'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.